FAQ

Algemeen (4)

Hoe kan ik de boekjes het beste bewaren?

De boekjes behorend bij uw i-blocks kunt u het beste liggend bewaren. De boekjes zijn voorzien van velden waarin informatie verwerkt zit. Om kromme pagina’s te voorkomen is het het beste om de boekjes plat te bewaren.

Hoe kan ik de i-blocks uitschakelen?

U kunt het basisstation uitschakelen door de adapter uit het stopcontact te halen of door het boekje uit het basisstation te trekken. Let er hierbij wel op dat u het boekje voorzichtig eruit haalt zodat het niet beschadigt.

Is financiering uit rugzak mogelijk?

Ja, u kunt i-blocks financieren door middel van financiering uit rugzak.

Staat uw vraag er niet bij?

Service hebben wij hoog in het vaandel staan. Wanneer u een vraag heeft die er niet tussen staat, mail of bel ons dan. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden en toevoegen aan de veelgestelde vragen.

Mail direct of bel ons op 045-4042022

Probleemoplossing (2)

Wanneer ik de i-blocks aanzet zie ik de lampjes oplichten, maar daarna gebeurt er niets?

Controleer of u een boekje in het basisstation geplaatst heeft. Wanneer er geen boekje geplaatst is zal de i-blocks niet reageren. Wanneer u wel een boekje in het basisstation geplaatst heeft en het basisstation niet reageert, neemt u dan contact op met Biggle Toys via of 06-54670980, wellicht kunnen wij u helpen..

Wanneer ik alle blokken op het basisstation plaats licht 1 of meerdere lampjes rood op en vervolgens reageert de i-blocks niet meer?

Dit kan twee redenen hebben:

  • Het kan zijn dat er bijvoorbeeld een cijferblokje tussen de letterblokken terecht is gekomen. De lampjes die rood oplichten geven aan welke blokjes er niet tussen horen. Indien er een cijferblokje tussen ligt neemt u deze uit het basisstation en vervangt u het blokje door het juiste letterblokje.
  • Indien u meerdere lettersets heeft kunnen blokken door elkaar raken. Wanneer er een blokje dubbel op het basisstation geplaatst is licht er een rood lampje bij het dubbele blokje op. Vervang dit blokje door het missende blokje op het basisstation.

Indien een van bovenstaande mogelijkheden geen oplossing voor het probleem is vragen wij u contact op te nemen met Biggle Toys via info@biggle-toys.com of 06-54670980, wellicht kunnen wij u helpen.

Zichtzending (1)

Naar welk adres kan ik mijn zichtzending retour sturen?

U kunt uw zichtzending retour sturen naar het volgende adres:
Biggle ILS B.V.
Vroenhof 103
6301 KE Valkenburg