Profiteer van de korting op de prijs van de nieuwe boekenserie “Ik ben Rik” !

De nieuwe serie boeken “ik ben rik” zijn een goede aanvulling voor de i-blocks!

Bestel  het pakket “Ik ben Rik”, met korting voor €199,- i.p.v. €239,75!

De nieuwe boekenserie “ik ben rik” is een geweldig fijne aanvulling voor de i-blocks. Bij deze nieuwe boekenserie “ik ben rik” horen nieuwe blokken en een werkbladen map gevuld met allerlei opdrachten die corresponderen met de opdrachten in de drie nieuwe boeken. Met deze opdrachten is het voor de leerkracht eenvoudig te zien welke vorderingen een leerling gemaakt heeft. Zowel de leerkracht als de leerlingen zullen van deze nieuwe serie boeken veel profijt hebben!

Het pakket bevat: 
– 3 nieuwe boeken
– Bijbehorende letterblokkenset
– Kopieermap met werkbladen

Met een aansprekende verhaallijn voor de kleuters in groep 1 en 2, richten de 3 nieuwe boeken zich nóg meer op het aanvankelijk leesproces van beginnende lezers. De kleuters maken op een leuke manier kennis met hun eerste letters en leren die te benoemen en zelf te gebruiken middels helder uitgesproken vragen. De i-blocks begeleidt hen verder intuïtief en interactief stap voor stap bij het maken en herkennen van hun eerste woordjes. Dit gebeurt door voortdurende en directe terugkoppeling op wat ze doen. Kleuters worden met de i-blocks auditief, visueel en handelend gestimuleerd bij het opdoen van de basisvaardigheden van het leesproces.

Met de nieuwe boekjes leren kleuters:

  • Begrijpend lezen, woordbetekenis verkennen
  • Structuur van woorden ontdekken
  • Beginklanken koppelen aan gelijke beginletters
  • Rijmwoorden vinden en naleggen
  • De auditieve synthese van MKM-woorden
  • Zelf woorden aken op basis van spontaan opgedane letterkennis

Met minimale instructies kunnen ze al aan het werk. De i-blocks is zeer eenvoudig in gebruik, waardoor kleuters zelfstandig met de i-blocks kunnen oefenen. Snellere kleuters kunnen zelfs gemakkelijk de i-blocks aan klasgenootjes uitleggen.

Naast de interactieve oefeningen kan er nu ook gewerkt worden met werkbladen. Middels deze werkbladen krijgt u snel inzicht in de vorderingen van de leerling. De oefeningen met de werkbladen zijn zodanig opgesteld dat kleuters deze gemakkelijk zelfstandig kunnen maken. Instructies hiervoor geeft de i-blocks namelijk ook zelf aan de leerling.

Bekijk in de galerij een aantal oefeningen uit de boekjes

    

De nieuwe boekenset “Ik Ben Rik” is een goede aanvulling op de boeken van “Daan en Roos”!

Nog geen reacties.

Geef een reactie