i-blocks aanwezig op Belgische beurzen

Op dinsdag 9 april en donderdag 11 april organiseren COV Oost-Vlaanderen en COV Limburg een Trefdag met als thema ‘Samen sterk leren’.

Tijdens de trefdag op 9 april aanstaande in Gent zal Biggle Toys als standhouder bij de leermiddelenbeurs aanwezig zijn om de i-blocks ook in België onder de aandacht te brengen. Momenteel wordt de i-blocks al ingezet in meer dan 1500 klassen in Nederland. Steeds meer Belgische scholen zetten de i-blocks in als ondersteuning bij het proces van aanvankelijk lezen en tellen.

Ook tijdens de trefdag op 11 april in Hasselt zal Biggle Toys aanwezig zijn. Op de leermiddelenbeurs tijdens deze trefdag zullen wij met maar liefst 2 stands aanwezig zijn! Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om de i-blocks uitgebreid te ervaren.

Ook Belgische scholen krijgen de kans om de i-blocks geheel vrijblijvend drie weken op proef te ontvangen. Tijdens deze beurzen verloten wij een  cheque ter waarde van €250,- korting bij aanschaf van een i-blocks basispakket onder de personen die ter plekke een zichtzending aanvragen.

Noteer dus in uw agenda:
Dinsdag 9 april 2013 – Trefdag Gent – Stand 70 – Klik hier voor meer info.

Donderdag 11 april 2013 – Trefdag Hasselt – Stand 28 & 39 – Klik hier voor meer info

Reacties zijn niet langer mogelijk.