3 nieuwe taalboeken voor de i-blocks!

 

Tijdens de NOT hebben wij 3 nieuwe taalboeken gepresenteerd; Ik ben Rik, Rik op de kinderboerderij en Rik bij Opa en Oma.
De boeken zijn ontwikkeld in samenwerking met Susan van der Linden, auteur van diverse veelgebruikte leesmethodes van welbekende uitgeverijen, als Zwijsen.

Met een aansprekende verhaallijn voor de kleuters in groep 1 en 2, richten de 3 nieuwe boeken zich nóg meer op het aanvankelijk leesproces van beginnende lezers. De kleuters maken op een leuke manier kennis met hun eerste letters en leren die te benoemen en zelf te gebruiken middels helder uitgesproken vragen. De i-blocks begeleidt hen verder intuïtief en interactief stap voor stap bij het maken en herkennen van hun eerste woordjes.

Met de nieuwe boekjes leren kleuters:
– Begrijpend lezen, woordbetekenis verkennen
– Structuur van woorden ontdekken
– Beginklanken koppelen aan gelijke beginletters
– Rijmwoorden vinden en naleggen
– De auditieve synthese van MKM-woorden
– Zelf woorden maken op basis van spontaan opgedane letterkennis

Naast de interactieve oefeningen kan er nu ook gewerkt worden met werkbladen. Middels deze werkbladen krijgt u snel inzicht in de vorderingen van de leerling. De oefeningen met de werkbladen zijn zodanig opgesteld dat kleuters deze gemakkelijk zelfstandig kunnen maken. Instructies hiervoor geeft de i-blocks namelijk ook zelf aan de leerling.

De boeken zijn nog niet helemaal klaar, maar de eerste reacties waren erg positief. Momenteel zetten wij de puntjes op de ‘i’ zodat de boekjes over ongeveer 3 maanden leverbaar zijn. U kunt de nieuwe boeken nu al bestellen zodat u de eerste bent die de boeken ontvangt. Momenteel hebben wij een speciale aanbieding voor de nieuwe boeken:
– 3 nieuwe boeken
– Bijbehorende letterblokkenset
– Kopieermap met werkbladen

Onze nieuwe boekenset ‘ik ben rik’ is de komende maanden nog te koop voor €199,- i.p.v. €239,75
De boekjes zijn op voorraad. Mail voor informatie naar info@biggle-toys.com

Nog geen reacties.

Geef een reactie